Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics
Назив Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics
Uticaj dodatka proteina surutke na mehaničku stabilnost biopolimernih nosača sa imobilisanim probioticima
Аутори: Obradović, Nataša  ; Krunić, Tanja  ; Damnjanović, Ivana D.; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Rakin, Marko  ; Bugarski, Branko  
Година: 2015
Публикација: Tehnika
ISSN: 0040-2176 Tehnika (Beograd) Претражи идентификатор
Издавач: Savez inženjera i tehničara Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 3 str. 397-400
DOI: 10.5937/tehnika1503397O
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/147022
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2907
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Mikromehanički kriterijumi oštećenja i loma (RS-174004)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца