Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics
Naziv Influence of whey proteins addition on mechanical stability of biopolymer beads with immobilized probiotics
Uticaj dodatka proteina surutke na mehaničku stabilnost biopolimernih nosača sa imobilisanim probioticima
Autori: Obradović, Nataša  ; Krunić, Tanja  ; Damnjanović, Ivana D.; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Rakin, Marko  ; Bugarski, Branko  
Godina: 2015
Publikacija: Tehnika
ISSN: 0040-2176 Tehnika (Beograd) Pretraži identifikator
Izdavač: Savez inženjera i tehničara Srbije, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 70 br. 3 str. 397-400
DOI: 10.5937/tehnika1503397O
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/147022
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2907
Projekat: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Mikromehanički kriterijumi oštećenja i loma (RS-174004)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

2
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca