Резултати

еНаука >  Резултати >  Simple cooking and in vitro gastrointestinal digestion improves antioxidant activity of legume seed flour extracts
Назив: Simple cooking and in vitro gastrointestinal digestion improves antioxidant activity of legume seed flour extracts
Аутори: Stanisavljević, Nemanja  ; Jovanović, Živko; Čupić, Tihomir; Lukić, Jovanka  ; Miljuš-Đukić, Jovanka  ; Radović, Svetlana  ; Mikić, Aleksandar  ; Maksimović, Vesna  
Година: 2013
Публикација: Book of Abstracts, 1st Legume Society Conference 2013: A Legume Odyssey, 9-11 May 2013, Novi Sad
Издавач: International Legume Society
Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80417-44-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 63-63
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2998
http://lsc1.nsseme.com/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/148897
URL: http://lsc1.nsseme.com/
Пројекат: Molekularni mehanizmi odgovora biljaka na abiotički stres-uloga transkripcionih faktora i malih RNK i analiza genetičkog diverziteta biljnih kultura od interesa za poljoprivredu i biotehnologiju (RS-173005)
"Sustainable preservation of indigenous South East European legumes and their traditional food and feed products", (SEELEGUMES) within the EU SEE-ERA.PLUS Net programme, 2010-2011
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца