Naziv: | Simple cooking and in vitro gastrointestinal digestion improves antioxidant activity of legume seed flour extracts |
Autori: | Stanisavljević, Nemanja ; Jovanović, Živko; Čupić, Tihomir; Lukić, Jovanka ; Miljuš-Đukić, Jovanka ; Radović, Svetlana ; Mikić, Aleksandar ; Maksimović, Vesna |
Godina: | 2013 |
Publikacija: | Book of Abstracts, 1st Legume Society Conference 2013: A Legume Odyssey, 9-11 May 2013, Novi Sad |
Izdavač: | International Legume Society Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops |
Tip rezultata: | Konferencijski rad |
ISBN: | 978-86-80417-44-8 Pretraži identifikator |
Kolacija: | str. 63-63 |
URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2998 http://lsc1.nsseme.com/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/148897 |
URL: | http://lsc1.nsseme.com/ |
Projekat: | Molekularni mehanizmi odgovora biljaka na abiotički stres-uloga transkripcionih faktora i malih RNK i analiza genetičkog diverziteta biljnih kultura od interesa za poljoprivredu i biotehnologiju (RS-173005) "Sustainable preservation of indigenous South East European legumes and their traditional food and feed products", (SEELEGUMES) within the EU SEE-ERA.PLUS Net programme, 2010-2011 |
M-kategorija: | |