Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Xylitol on the Growth of Actinomyces sp and water activity in Whey Based Salad
Назив: Effect of Xylitol on the Growth of Actinomyces sp and water activity in Whey Based Salad
Аутори: Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Pavlović, Mirjana  ; Ostojić, Sanja  ; Kolarević, Stoimir  ; Sunjog, Karolina  ; Knežević-Vukčević, Jelena 
Година: 2011
Публикација: 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritions, Book of abstracts
Издавач: Croatian Society of the Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-99725-3-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 136-136
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152289
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.