Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of Xylitol on the Growth of Actinomyces sp and water activity in Whey Based Salad
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of Xylitol on the Growth of Actinomyces sp and water activity in Whey Based Salad | Аутори: | Mitić-Ćulafić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritions, Book of abstracts | Издавач: | Croatian Society of the Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-99725-3-8![]() ![]() |
Колација: | str. 136-136 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152289 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.