Резултати
Назив: | Electrostatic Extrusion – Encapsulation Technique For Functional Food Products | Аутори: | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress "Food Technology, Quality and Safety" | Издавач: | University of Novi Sad-Institute of Food Technology in Novi Sad, Proceedings CD, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8![]() ![]() |
Колација: | str. 16-16 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155717 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.