Резултати

еНаука >  Резултати >  Electrostatic Extrusion – Encapsulation Technique For Functional Food Products
Назив: Electrostatic Extrusion – Encapsulation Technique For Functional Food Products
Аутори: Kalušević, Ana ; Lević, Steva  ; Isailović, Bojana  ; Đorđević, Radovan ; Veljović, Mile S.  ; Đorđević, Verica  ; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  
Година: 2014
Публикација: II International Congress "Food Technology, Quality and Safety"
Издавач: University of Novi Sad-Institute of Food Technology in Novi Sad, Proceedings CD, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 16-16
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155717
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.