Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of non-invasive technologies in dry-cured ham: An overview
Назив: Application of non-invasive technologies in dry-cured ham: An overview
Аутори: Perez-Santaescolastica, Cristina; Fraeye, Ilse; Barba, Francisco J.; Gomez, Belen; Tomašević, Igor  ; Romero, Alberto; Moreno, Andres; Toldra, Fidel; Lorenzo, José M.
Година: 2019
Публикација: Trends in Food Science & Technology
ISSN: 0924-2244 Trends in Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science London, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 86 str. 360-374
DOI: 10.1016/j.tifs.2019.02.011
WoS-ID: 000465366700031
Scopus-ID: 2-s2.0-85062029987
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5058
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155948
Пројекат: INIA (Spain)Instituto de Investigacion Agropecuaria (INIA) [RTA 2013-00030-CO3-03]
INIAInstituto de Investigacion Agropecuaria (INIA) [CPD2015-0212]
CYTED [116RT0503]
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

51
SCOPUSTM
30
OpenCitations
48
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.