Rezultati
Naziv: | Application of non-invasive technologies in dry-cured ham: An overview | Autori: | Perez-Santaescolastica, Cristina; Fraeye, Ilse; Barba, Francisco J.; Gomez, Belen; Tomašević, Igor ; Romero, Alberto; Moreno, Andres; Toldra, Fidel; Lorenzo, José M. | Godina: | 2019 | Publikacija: | Trends in Food Science & Technology | ISSN: | 0924-2244 Trends in Food Science and Technology Pretraži identifikator | Izdavač: | Elsevier Science London, London | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 86 str. 360-374 | DOI: | 10.1016/j.tifs.2019.02.011 | WoS-ID: | 000465366700031 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85062029987 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5058 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155948 |
Projekat: | INIA (Spain)Instituto de Investigacion Agropecuaria (INIA) [RTA 2013-00030-CO3-03] INIAInstituto de Investigacion Agropecuaria (INIA) [CPD2015-0212] CYTED [116RT0503] |
M-kategorija: | 21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.