Резултати

еНаука >  Резултати >  SWCNT-modified carbon paste electrode as an electrochemical sensor for histamine determination in alcoholic beverages
Назив: SWCNT-modified carbon paste electrode as an electrochemical sensor for histamine determination in alcoholic beverages
Аутори: Stojanović, Zorica  ; Mehmeti, Eda; Kalcher, Kurt; Guzsvány, Valéria ; Stanković, Dalibor  
Година: 2016
Публикација: Food Analytical Methods
ISSN: 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 10 str. 2701-2710
DOI: 10.1007/s12161-016-0452-3
WoS-ID: 000382701600001
Scopus-ID: 2-s2.0-84959539800
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=102463&source=eNauka&language=en
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2302
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/156092
Пројекат: Austrian Agency for International Cooperation in Education and Research (OeAD-GmbH)
Higher KOS Stipendien
ADA
Coimbra Group Universities through Karl-Franzens University
CEEPUS (Central European Exchange Program for University Studies) [CZ 0212]
MEST
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

64
SCOPUSTM
47
OpenCitations
55
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.