Резултати
еНаука >
Резултати >
SWCNT-modified carbon paste electrode as an electrochemical sensor for histamine determination in alcoholic beverages
Назив: | SWCNT-modified carbon paste electrode as an electrochemical sensor for histamine determination in alcoholic beverages | Аутори: | Stojanović, Zorica ; Mehmeti, Eda; Kalcher, Kurt; Guzsvány, Valéria ; Stanković, Dalibor | Година: | 2016 | Публикација: | Food Analytical Methods | ISSN: | 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 10 str. 2701-2710 | DOI: | 10.1007/s12161-016-0452-3 | WoS-ID: | 000382701600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84959539800 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=102463&source=eNauka&language=en https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2302 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/156092 |
Пројекат: | Austrian Agency for International Cooperation in Education and Research (OeAD-GmbH) Higher KOS Stipendien ADA Coimbra Group Universities through Karl-Franzens University CEEPUS (Central European Exchange Program for University Studies) [CZ 0212] MEST |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
64
SCOPUSTM
SCOPUSTM
47
OpenCitations
OpenCitations
55
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.