Резултати

еНаука >  Резултати >  Inhibitory effect of sage essential oil against Escherichia coli during storage of minced pork
Назив: Inhibitory effect of sage essential oil against Escherichia coli during storage of minced pork
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Natalija Đorđević  ; Bojana Milićević ; Savić, Dragiša S.  
Година: 2019
Публикација: Abstract book 13th Symposium „Novel Technologies and Economic Development“
Издавач: Tehnološki fakultet, Leskovac, Leskovac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-35-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 47-47
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160052
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.