Резултати
еНаука >
Резултати >
Inhibitory effect of sage essential oil against Escherichia coli during storage of minced pork
Назив: | Inhibitory effect of sage essential oil against Escherichia coli during storage of minced pork | Аутори: | Danilović, Bojana R. ; Natalija Đorđević ; Bojana Milićević ; Savić, Dragiša S. | Година: | 2019 | Публикација: | Abstract book 13th Symposium „Novel Technologies and Economic Development“ | Издавач: | Tehnološki fakultet, Leskovac, Leskovac, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-35-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 47-47 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160052 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.