Резултати

еНаука >  Резултати >  Inhibitory effect of sage essential oil against Escherichia coli during storage of minced pork
Назив: Inhibitory effect of sage essential oil against Escherichia coli during storage of minced pork
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Natalija Đorđević  ; Bojana Milićević ; Savić, Dragiša S.  
Година: 2019
Публикација: Abstract book 13th Symposium „Novel Technologies and Economic Development“
Издавач: Tehnološki fakultet, Leskovac, Leskovac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-35-0
Колација: str. 47-47
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160052
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.