Резултати

еНаука >  Резултати >  NUTRITIONAL VALUE OF OSMODEHYDRATED PORK INFLUENCED BY CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT OSMOTIC SOLUTIONS
Назив: NUTRITIONAL VALUE OF OSMODEHYDRATED PORK INFLUENCED BY CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT OSMOTIC SOLUTIONS
Аутори: Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Knežević, Violeta  ; Kuljanin, Tatjana ; Pezo, Lato  
Година: 2013
Публикација: THIRD INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES, INOPTEP 2013
Издавач: National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 340-340
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160782
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.