Резултати
еНаука >
Резултати >
NUTRITIONAL VALUE OF OSMODEHYDRATED PORK INFLUENCED BY CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT OSMOTIC SOLUTIONS
Назив: | NUTRITIONAL VALUE OF OSMODEHYDRATED PORK INFLUENCED BY CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT OSMOTIC SOLUTIONS | Аутори: | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | THIRD INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES, INOPTEP 2013 | Издавач: | National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-267-7![]() ![]() |
Колација: | str. 340-340 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160782 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.