Резултати
еНаука >
Резултати >
Correlation of the microstructure with viscosity and textural properties during milk fermentation by kombucha inoculum
Назив: | Correlation of the microstructure with viscosity and textural properties during milk fermentation by kombucha inoculum | Аутори: | Vukić, Vladimir ; Kanurić, Katarina ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Hrnjez, Dajana ; Ranogajec, Marjan | Година: | 2014 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Tehnology Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 45 str. 89-98 | DOI: | 10.2298/apt1445089v | Scopus-ID: | 2-s2.0-84912531744 | VBS COBISS: | 301746951 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/301746951#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/162360 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7595 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.