Резултати

еНаука >  Резултати >  Correlation of the microstructure with viscosity and textural properties during milk fermentation by kombucha inoculum
Назив: Correlation of the microstructure with viscosity and textural properties during milk fermentation by kombucha inoculum
Аутори: Vukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Hrnjez, Dajana  ; Ranogajec, Marjan  
Година: 2014
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Tehnology Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 45 str. 89-98
DOI: 10.2298/apt1445089v
Scopus-ID: 2-s2.0-84912531744
VBS COBISS: 301746951
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/301746951#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/162360
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7595
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.