Резултати
Назив: | Contribution of cold pressed oils on sensory properties of mayonnaise | Аутори: | Rabrenović, Biljana B. ; Paunović, Dragana M. ; Etelka Dimić; Natalija Džinić; Demin, Mirjana A. ; Jelena POpović-Đorđević | Година: | 2018 | Публикација: | Proceedings, 4th International Congress “Food Technology, Quality and Safety” (FoodTech2018) | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 474-480 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/163064 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.