Резултати

еНаука >  Резултати >  Contribution of cold pressed oils on sensory properties of mayonnaise
Назив: Contribution of cold pressed oils on sensory properties of mayonnaise
Аутори: Rabrenović, Biljana B.  ; Paunović, Dragana M.  ; Etelka Dimić; Natalija Džinić; Demin, Mirjana A.  ; Jelena POpović-Đorđević
Година: 2018
Публикација: Proceedings, 4th International Congress “Food Technology, Quality and Safety” (FoodTech2018)
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 474-480
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/163064
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.