Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Food Preparation Technique on Antioxidant Activity and Plant Pigment Content in Some Vegetables Species
Назив: Effect of Food Preparation Technique on Antioxidant Activity and Plant Pigment Content in Some Vegetables Species
Аутори: Mitić, Violeta  ; Stankov-Jovanović, Vesna  ; Dimitrijević, Marija V.  ; Nikolić, Jelena  ; Stojanović, Gordana  
Година: 2013
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор
Издавач: Science and Education Publishing
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 1 br. 6 str. 121-127
DOI 10.12691/jfnr-1-6-2
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/163092
URL: http://pubs.sciepub.com/jfnr/1/6/2/jfnr-1-6-2.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.