Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of chitosan and whey protein addition in alginate matrix used for probiotic encapsulation on carrier properties
Назив: Effect of chitosan and whey protein addition in alginate matrix used for probiotic encapsulation on carrier properties
Аутори: Krunić, Tanja Ž.  ; Obradović, Nataša S.  ; Branko Bugarski; Rakin, Marica B.  
Година: 2018
Публикација: UNIFood Conference
Издавач: Univerzitet u Beogradu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 255-255
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/163346
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.