Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of chitosan and whey protein addition in alginate matrix used for probiotic encapsulation on carrier properties
Назив: | Effect of chitosan and whey protein addition in alginate matrix used for probiotic encapsulation on carrier properties | Аутори: | Krunić, Tanja Ž. ; Obradović, Nataša S. ; Branko Bugarski; Rakin, Marica B. | Година: | 2018 | Публикација: | UNIFood Conference | Издавач: | Univerzitet u Beogradu | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 255-255 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/163346 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.