Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of lyophilization on changes in the mechanical and chemical composition of the broccoli inflotescences
Назив: Effect of lyophilization on changes in the mechanical and chemical composition of the broccoli inflotescences
Аутори: Pavlović, Radoš  ; Mladenović, Jelena  ; Zdravković, Jasmina  ; Đurić, Milena  ; Gordana Aćamović-Đoković; Zdravković, Milan 
Година: 2012
Публикација: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор
Издавач: Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. Special str. 119-123
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/165738
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.