Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of lyophilization on changes in the mechanical and chemical composition of the broccoli inflotescences
Назив: | Effect of lyophilization on changes in the mechanical and chemical composition of the broccoli inflotescences | Аутори: | Pavlović, Radoš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Savremena poljoprivreda | ISSN: | 0350-1205![]() ![]() |
Издавач: | Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 61 br. Special str. 119-123 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/165738 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.