Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of extraction conditions on phenolic compounds from blackberry leaves extracts
Назив: Effect of extraction conditions on phenolic compounds from blackberry leaves extracts
Аутори: Salević, Ana  ; Kalušević, Ana ; Lević, Steva  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2017
Публикација: Foodbalt 2017 - 11th Baltic Conference on Food Science and Technology: Food Science and Technology I
ISSN: 2255-9809 Претражи идентификатор
Издавач: Latvia Univ Agriculture, Jelgava
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 40-44
DOI: 10.22616/foodbalt.2017.041
WoS-ID: 000405074700008
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/167696
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4472
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3683
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.