Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of extraction conditions on phenolic compounds from blackberry leaves extracts
Naziv: Effect of extraction conditions on phenolic compounds from blackberry leaves extracts
Autori: Salević, Ana  ; Kalušević, Ana ; Lević, Steva  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Godina: 2017
Publikacija: Foodbalt 2017 - 11th Baltic Conference on Food Science and Technology: Food Science and Technology I
ISSN: 2255-9809 Pretraži identifikator
Izdavač: Latvia Univ Agriculture, Jelgava
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: str. 40-44
DOI: 10.22616/foodbalt.2017.041
WoS-ID: 000405074700008
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/167696
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4472
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3683
Projekat: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

2
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.