Резултати
еНаука >
Резултати >
The effects of probiotics on Campylobacter jejuni and Salmonella spp. with respect to the meat and the organs of slaughtered chickens

Назив: | The effects of probiotics on Campylobacter jejuni and Salmonella spp. with respect to the meat and the organs of slaughtered chickens Efekti probiotika na Campylobacter jejuni i Salmonella spp. u odnosu na meso i organe zaklanih brojlera |
Аутори: | Ivanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Institut za stočarstvo, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 26 br. 5-6 str. 393-402 | DOI: | 10.2298/BAH1006393I | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/37822735#izum.si https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/752 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=37822735 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/167976 |
М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |