Rezultati

eNauka >  Rezultati >  How to increase production of beef, lamb and pork in Serbia for domestic market and export
Naziv: How to increase production of beef, lamb and pork in Serbia for domestic market and export
Kako u Srbiji povećati proizvodnju junećeg, jagnjećeg i svinjskog mesa namenjenog domaćim potrebama i izvozu
Autori: Petrović, Milan M.  ; Petrović, Milan P.  ; Petrović, M.  ; Aleksić, S.; Ostojić Andrić, Dušica  ; Pantelić, Vlada  ; Novaković, Željko 
Godina: 2011
Publikacija: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator
Izdavač: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 27 br. 3 str. 293-303
DOI: 10.2298/BAH1103293P
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/292
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/168004
Projekat: Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

3
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca