Rezultati
eNauka >
Rezultati >
How to increase production of beef, lamb and pork in Serbia for domestic market and export
Naziv: | How to increase production of beef, lamb and pork in Serbia for domestic market and export Kako u Srbiji povećati proizvodnju junećeg, jagnjećeg i svinjskog mesa namenjenog domaćim potrebama i izvozu |
Autori: | Petrović, Milan M. ; Petrović, Milan P. ; Petrović, M. ; Aleksić, S.; Ostojić Andrić, Dušica ; Pantelić, Vlada ; Novaković, Željko | Godina: | 2011 | Publikacija: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator | Izdavač: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 27 br. 3 str. 293-303 | DOI: | 10.2298/BAH1103293P | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/292 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/168004 |
Projekat: | Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053) | M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |