Резултати

еНаука >  Резултати >  Rehydration of osmotically dehydrated pork meat followed by thermal analysis
Назив: Rehydration of osmotically dehydrated pork meat followed by thermal analysis
Аутори: Ostojić, Sanja  ; Micić, Darko  ; Zlatanović, Snežana  ; Pezo, Lato  ; Šuput, Danijela  ; Simonović, Branislav  ; Ljubinko Lević
Година: 2014
Публикација: 4th WORKSHOP Of SPECIFIC METHODS FOR FOOD SAFETY AND QUALITY, PHYSICAL CHEMISTRY 2014 Satelite Event
Издавач: Society of Physical Chemists of Serbia and Vinča Institute of Nuclear Sciences, Vinča - Belgrade, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-124-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 24-27
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/168753
URL: http://www.socphyschemserb.org/en/events/w2014-food-safety/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.