Резултати
Назив: | Rehydration of osmotically dehydrated pork meat followed by thermal analysis | Аутори: | Ostojić, Sanja ; Micić, Darko ; Zlatanović, Snežana ; Pezo, Lato ; Šuput, Danijela ; Simonović, Branislav ; Ljubinko Lević | Година: | 2014 | Публикација: | 4th WORKSHOP Of SPECIFIC METHODS FOR FOOD SAFETY AND QUALITY, PHYSICAL CHEMISTRY 2014 Satelite Event | Издавач: | Society of Physical Chemists of Serbia and Vinča Institute of Nuclear Sciences, Vinča - Belgrade, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-124-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 24-27 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/168753 | URL: | http://www.socphyschemserb.org/en/events/w2014-food-safety/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.