Резултати
еНаука >
Резултати >
Mechanical properties of Ca-alginate beads with immobilized probiotic cells - influence of fermentation process
Назив: | Mechanical properties of Ca-alginate beads with immobilized probiotic cells - influence of fermentation process | Аутори: | Rakin, Marica ; Kata Trifković; Nataša Obradović; Marko Rakin; Viktor Nedović; Branko Bugarski; Verica Đorđević | Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress "Food, Quality and Safety" | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 83-83 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/169656 | URL: | http://foodtech2014.uns.ac.rs/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.