Резултати

еНаука >  Резултати >  Mechanical properties of Ca-alginate beads with immobilized probiotic cells - influence of fermentation process
Назив: Mechanical properties of Ca-alginate beads with immobilized probiotic cells - influence of fermentation process
Аутори: Rakin, Marica  ; Kata Trifković; Nataša Obradović; Marko Rakin; Viktor Nedović; Branko Bugarski; Verica Đorđević
Година: 2014
Публикација: II International Congress "Food, Quality and Safety"
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 83-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/169656
URL: http://foodtech2014.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.