Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae
Назив The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae
Аутори: Vučurović, Vesna M.  ; Puškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Muzalevski, Ana B. 
Година: 2017
Публикација: 5. Međunarodna konferencija - INOPTEP 2017
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 338-339
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/170468
URL: http://www.ptep.org.rs/skupovi.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.