Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae
Назив ![]() | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae | Аутори: | Vučurović, Vesna M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | 5. Međunarodna konferencija - INOPTEP 2017 | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 338-339 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/170468 | URL: | http://www.ptep.org.rs/skupovi.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.