Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical, nutritional and functional properties of a food by-product: hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake
Назив: Chemical, nutritional and functional properties of a food by-product: hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake
Аутори: Dimić, Etelka ; Radočaj O.; Kakuda Y.; Vujasinović V.  
Година: 2011
Публикација: Olaj, Szappan, Kozmetika
ISSN: 0472-8602 Претражи идентификатор
Издавач: MÉTE kiadó, 1117 Budapest, Hungaria
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 1 str. 2-8
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/173653
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30296
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=91771&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.