Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical, nutritional and functional properties of a food by-product: hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake
Назив: | Chemical, nutritional and functional properties of a food by-product: hull-less pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed oil press-cake | Аутори: | Dimić, Etelka ; Radočaj O.; Kakuda Y.; Vujasinović V. | Година: | 2011 | Публикација: | Olaj, Szappan, Kozmetika | ISSN: | 0472-8602 Претражи идентификатор | Издавач: | MÉTE kiadó, 1117 Budapest, Hungaria | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 60 br. 1 str. 2-8 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/173653 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30296 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=91771&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.