Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of plant protein on dough properties and quality of wholemeal spelt bread
Назив: | Influence of plant protein on dough properties and quality of wholemeal spelt bread | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Belić, Zorica; Škrobot, Dubravka ; Krulj, Jelena ; Brkljač, Jovana ; Pestorić, Mladenka | Година: | 2015 | Публикација: | Book of Abstract 8th International Congress: "Flour-bread 15" and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists | ISSN: | 1848-2554 Претражи идентификатор | Издавач: | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of food technology Osijek, Croatia and ICC_International Association for Cereal Science and Technology, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 39-39 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/174119 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.