Резултати

еНаука >  Резултати >  Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia
Назив Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia
Aromatične materije rakija proizvedenih od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji
Аутори: Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Vučurović, Vesna  ; Muzalevski, Ana 
Година: 2017
Публикација: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 2 str. 101-103
DOI: 10.5937/jpea1702101p
VBS COBISS: 317964295
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/317964295#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176537
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.