Резултати

еНаука >  Резултати >  Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia
Назив: Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia
Aromatične materije rakija proizvedenih od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji
Аутори: Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Vučurović, Vesna  ; Muzalevski, Ana 
Година: 2017
Публикација: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 2 str. 101-103
DOI: 10.5937/jpea1702101p
VBS COBISS: 317964295
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/317964295#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176537
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.