Резултати
еНаука >
Резултати >
Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia
Назив: | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia Aromatične materije rakija proizvedenih od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji |
Аутори: | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Vučurović, Vesna ; Muzalevski, Ana | Година: | 2017 | Публикација: | Journal on processing and energy in agriculture | ISSN: | 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 21 br. 2 str. 101-103 | DOI: | 10.5937/jpea1702101p | VBS COBISS: | 317964295 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/317964295#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176537 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.