Резултати

еНаука >  Резултати >  Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице
Назив: Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице
Impact of fruit ripeness degree in plum cultivars on chemical composition and sensory characteristics of plum brandy
Аутори: Popović, Branko T.  
Ментор: Nikićević, Ninoslav
Остала ауторства: Jović, Slobodan; Veličković, Milovan; Tešević, Vele  ; Mitrović, Olga  
Година: 2014
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 512117213
URI: http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=512117213
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:10970/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176733
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5176
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2793
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/83
Пројекат: Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца