Results

eNauka >  Results >  Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице
Title: Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице
Impact of fruit ripeness degree in plum cultivars on chemical composition and sensory characteristics of plum brandy
Authors: Popović, Branko T.  
Supervisor: Nikićević, Ninoslav
Other contributors: Jović, Slobodan; Veličković, Milovan; Tešević, Vele  ; Mitrović, Olga  
Issue Date: 2014
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 512117213
URI: http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=512117213
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:10970/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176733
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5176
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2793
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/83
Project: Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License