Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of deffated extruded wheat germ on cookie quality
Назив: The influence of deffated extruded wheat germ on cookie quality
Аутори: Petrović, Jovana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Bojanić, Nemanja  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pejin, Jelena  
Година: 2019
Публикација: Proceedings / VI International Congress Engineering, Environment and Materials in Process Industry EEM2019, Jahorina, March 11-13, 2019
Издавач: Zvornik: University of East Sarejevo, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-28-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 74-78
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/178063
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.