Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork Chops
Назив: | Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork Chops | Аутори: | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Procedia Food Science | ISSN: | 2211-601X![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 5 str. 168-171 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2015.09.048 | WoS-ID: | 000380429000044 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/178798 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.