Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork Chops
Назив: Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork Chops
Аутори: Lukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Petrović, Zoran  ; Karan, Dragica  ; Djordjevic, Vesna; Trbović, Dejana  ; Parunović, Nenad  
Година: 2015
Публикација: Procedia Food Science
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 168-171
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.048
WoS-ID: 000380429000044
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/178798
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.