Резултати

еНаука >  Резултати >  Shelf-life and sensory properties of turkey meat in modified atmosphere packaging
Назив: Shelf-life and sensory properties of turkey meat in modified atmosphere packaging
Održivost i senzorna svojstva ćurećeg mesa upakovanog u atmosferu zaštitnih gasova
Аутори: Živković, Dušan  ; Perunović, Marija; Radulović, Zorica  ; Jovanović, Marijana
Година: 2006
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 5-6 str. 204-207
VBS COBISS: 33043983
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1188
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33043983#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/180237
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.