Резултати
еНаука >
Резултати >
Shelf-life and sensory properties of turkey meat in modified atmosphere packaging
Назив: | Shelf-life and sensory properties of turkey meat in modified atmosphere packaging Održivost i senzorna svojstva ćurećeg mesa upakovanog u atmosferu zaštitnih gasova |
Аутори: | Živković, Dušan ; Perunović, Marija; Radulović, Zorica ; Jovanović, Marijana | Година: | 2006 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 47 br. 5-6 str. 204-207 | VBS COBISS: | 33043983 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1188 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33043983#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/180237 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.