Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of different packaging conditions, ph and lactobacillus spp. On the growth of yersinia enterocolitica in pork meat
Назив: The effect of different packaging conditions, ph and lactobacillus spp. On the growth of yersinia enterocolitica in pork meat
Аутори: Ivanović, Jelena; Janjić, Jelena  ; Đorđević, Vesna  ; Dokmanović, Marija  ; Bošković, Marija  ; Marković, Radmila  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2015
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 6 str. 2773-2779
DOI: 10.1111/jfpp.12528
WoS-ID: 000368126300243
Scopus-ID: 2-s2.0-84953365127
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1304
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/182742
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

6
SCOPUSTM
5
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.