Резултати
еНаука >
Резултати >
The oxidative stability of berry seed oils and pure fatty acids measured by differential scanning calorimetry
Назив: | The oxidative stability of berry seed oils and pure fatty acids measured by differential scanning calorimetry | Аутори: | Micić, Darko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | 5th WORKSHOP Of SPECIFIC METHODS FOR FOOD SAFETY AND QUALITY, PHYSICAL CHEMISTRY 2016 Satelite Event | Издавач: | Society of Physical Chemists of Serbia and Vinča Institute of Nuclear Sciences, Vinča - Belgrade, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-133-7![]() ![]() |
Колација: | str. 7-10 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/183496 | URL: | http://www.socphyschemserb.org/en/events/w2016-food-safety/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.