Резултати

еНаука >  Резултати >  The oxidative stability of berry seed oils and pure fatty acids measured by differential scanning calorimetry
Назив: The oxidative stability of berry seed oils and pure fatty acids measured by differential scanning calorimetry
Аутори: Micić, Darko  ; Ostojić, Sanja  ; Simonović, Mladen  ; Simonović, Branislav  
Година: 2016
Публикација: 5th WORKSHOP Of SPECIFIC METHODS FOR FOOD SAFETY AND QUALITY, PHYSICAL CHEMISTRY 2016 Satelite Event
Издавач: Society of Physical Chemists of Serbia and Vinča Institute of Nuclear Sciences, Vinča - Belgrade, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-133-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 7-10
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/183496
URL: http://www.socphyschemserb.org/en/events/w2016-food-safety/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.