Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of sunflower and rapeseed lecithin on the rheological properties of spreadable cocoa cream
Назив: The impact of sunflower and rapeseed lecithin on the rheological properties of spreadable cocoa cream
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  ; Sakač, Marijana  ; Torbica, Aleksandra  ; Lloyd, David; Omorjan, Radovan 
Година: 2016
Публикација: Journal of Food Engineering
ISSN: 0260-8774 Journal of Food Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Oxford: Elsevier Sci Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 171 str. 67-77
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2015.10.001
WoS-ID: 000365376500009
Scopus-ID: 2-s2.0-84946811262
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5864
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3404
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185705
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/36
Пројекат: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

28
SCOPUSTM
19
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.