Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of sunflower and rapeseed lecithin on the rheological properties of spreadable cocoa cream
Назив: | The impact of sunflower and rapeseed lecithin on the rheological properties of spreadable cocoa cream | Аутори: | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica ; Sakač, Marijana ; Torbica, Aleksandra ; Lloyd, David; Omorjan, Radovan | Година: | 2016 | Публикација: | Journal of Food Engineering | ISSN: | 0260-8774 Journal of Food Engineering Претражи идентификатор | Издавач: | Oxford: Elsevier Sci Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 171 str. 67-77 | DOI: | 10.1016/j.jfoodeng.2015.10.001 | WoS-ID: | 000365376500009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84946811262 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5864 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3404 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185705 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/36 |
Пројекат: | Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.