Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of starter culture addition on oxidative stability of traditional fermented sausage
Назив: Effect of starter culture addition on oxidative stability of traditional fermented sausage
Аутори: Džinić, Natalija R. ; Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Ivić, Maja Đ. ; Škaljac, Snežana B.  
Година: 2016
Публикација: 16th International nutrition & diagnostics conference
Издавач: Prag, Češka
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 100-100
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/186262
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.