Резултати

еНаука >  Резултати >  Allegenicity and sensitizing potential of enzymatically cross-linked food allergens
Назив: Allegenicity and sensitizing potential of enzymatically cross-linked food allergens
Аутори: Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2015
Публикација: FEBS3+ Meeting Molecules of Life
Издавач: Slovenian Biochemical Society, Croatian Society of Biochemistry and Molecular Biology, Hungarian Biochemical Society and Serbian Biochemical Society, Slovenija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-93879-1-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 60-60
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/187062
URL: http://febs3.sbd.si/upload/docs/FEBS3plus_SBD_2015-Molecules_of_Life-BoA_web.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.