Резултати
еНаука >
Резултати >
Allegenicity and sensitizing potential of enzymatically cross-linked food allergens
Назив: | Allegenicity and sensitizing potential of enzymatically cross-linked food allergens | Аутори: | Ćirković-Veličković, Tanja ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | FEBS3+ Meeting Molecules of Life | Издавач: | Slovenian Biochemical Society, Croatian Society of Biochemistry and Molecular Biology, Hungarian Biochemical Society and Serbian Biochemical Society, Slovenija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-961-93879-1-7![]() ![]() |
Колација: | str. 60-60 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/187062 | URL: | http://febs3.sbd.si/upload/docs/FEBS3plus_SBD_2015-Molecules_of_Life-BoA_web.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.