Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Allegenicity and sensitizing potential of enzymatically cross-linked food allergens
Naziv: Allegenicity and sensitizing potential of enzymatically cross-linked food allergens
Autori: Ćirković-Veličković, Tanja  
Godina: 2015
Publikacija: FEBS3+ Meeting Molecules of Life
Izdavač: Slovenian Biochemical Society, Croatian Society of Biochemistry and Molecular Biology, Hungarian Biochemical Society and Serbian Biochemical Society, Slovenija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-961-93879-1-7 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 60-60
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/187062
URL: http://febs3.sbd.si/upload/docs/FEBS3plus_SBD_2015-Molecules_of_Life-BoA_web.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.