Резултати

еНаука >  Резултати >  Elemental analysis of culinary herbs and spices by ICP OES: classification by chemometrics
Назив: Elemental analysis of culinary herbs and spices by ICP OES: classification by chemometrics
Аутори: Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena M.  ; Jovanović, Snežana  ; Mitić, Snežana S.; Tošić, Snežana B.  ; Krstić, Jovana N.; Stojanović, Gordana  
Година: 2020
Публикација: Studia Universitatis Babeș-Bolyai Chemia
ISSN: 1224-7154 Studia Universitatis Babes-Bolyai. Ser. Chemia Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 65 br. 2 str. 69-83
DOI: 10.24193/subbchem.2020.2.06
WoS-ID: 000560027700006
Scopus-ID: 2-s2.0-85090742521
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/188802
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.