Резултати

еНаука >  Резултати >  NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU
Назив: NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU
Аутори: Zarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Jovanović, Petar
Година: 2020
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet
Тип резултата: Техничко решење
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7359
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189061
URL: https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7359
Пројекат: Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица
Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.04.2021.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.