Rezultati
Naziv: | Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chilling Promene u fizičko-hemijskim karakteristikama junećeg mesa tokom 14 dana hlađenja |
Autori: | Stanišić, Nikola ; Petričević, M. ; Živković, D. ; Petrović, Milan M. ; Ostojić-Andrić, Dušica ; Aleksić, S. ; Stajić, Slaviša | Godina: | 2012 | Publikacija: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Pretraži identifikator | Izdavač: | Institut za stočarstvo, Beograd | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 28 br. 1 str. 77-85 | DOI: | 10.2298/BAH1201077S | VBS COBISS: | 42058511 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/348 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189764 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2843 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/42058511#izum.si |
Projekat: | Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053) | M-kategorija: | 24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja |