Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chilling
Naziv: Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chilling
Promene u fizičko-hemijskim karakteristikama junećeg mesa tokom 14 dana hlađenja
Autori: Stanišić, Nikola  ; Petričević, M.  ; Živković, D.  ; Petrović, Milan M.  ; Ostojić-Andrić, Dušica  ; Aleksić, S.  ; Stajić, Slaviša  
Godina: 2012
Publikacija: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Pretraži identifikator
Izdavač: Institut za stočarstvo, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 28 br. 1 str. 77-85
DOI: 10.2298/BAH1201077S
VBS COBISS: 42058511
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/348
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189764
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2843
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/42058511#izum.si
Projekat: Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053)
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

8
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca