Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Changes in chemical and physicochemical characteristics during the production of traditional Sremska sausage
Naziv: | Changes in chemical and physicochemical characteristics during the production of traditional Sremska sausage Promene hemijskih i fizičko-hemijskih karakteristika tokom proizvodnje tradicionalne Sremske kobasice |
Autori: | Stanišić, Nikola ; Parunović, Nenad ; Petrović, M. ; Radović, Čedomir ; Lilić, Slobodan ; Stajić, Slaviša ; Gogić, Marija | Godina: | 2014 | Publikacija: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator | Izdavač: | Institut za stočarstvo, Beograd | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 30 br. 4 str. 705-715 | DOI: | 10.2298/BAH1404705S | VBS COBISS: | 46386447 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3596 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/46386447#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189883 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/419 |
Projekat: | Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081) | M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |