Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of marinating and vacuum packaging on sensory properties of chicken breast fillets
Naziv: Effect of marinating and vacuum packaging on sensory properties of chicken breast fillets
Efekat mariniranja i pakovanja u vakuum na senzorske karakteristike pilećih fileta
Autori: Glišić, Milica A.  ; Bošković, Marija D.  ; Đorđević, Jasna P.  ; Janjic, J.  ; Glamoclija, N.  ; Baltic, T.  
Godina: 2019
Publikacija: 24. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske/BIH, međunarodni naučni skup, Bijeljina 12-15. jun 2019
Izdavač: Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-99955-770-6-3 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 147-150
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2977
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/190752
Projekat: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca