Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation of bioactive compounds of fruit processing by-products
Назив: Encapsulation of bioactive compounds of fruit processing by-products
Аутори: Kalušević, Ana M. ; Salević, Ana S.  ; Lević, Steva M.  ; Đorđević, Verica B.  ; Nedović, Viktor A.  
Година: 2016
Публикација: 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016)
Издавач: Academic Council of NationalUniversity of Food Technologies, Kijev, Ukrajina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-966-612-181-6 Претражи идентификатор
Колација: br. 12 str. 230-230
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/190792
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.