Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of sodium chloride and sodium in burgers from retail
Назив: Content of sodium chloride and sodium in burgers from retail
Аутори: Branković Lazić, Ivana M.  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Pavlović, Miloš M.  ; Lilić, Slobodan V.  ; Maslić-Strižak, Danka N. ; Spalević, Ljiljana D.  ; Pejkovski, Zlatko
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference, Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade, 10 - 12. June 2013
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 235-238
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3853
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193091
Пројекат: Смањивање садржаја натријума у производима од меса - технолошке могућности, карактеристике квалитета и здравствени аспекти
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца