Резултати

Назив: | Content of sodium chloride and sodium in burgers from retail | Аутори: | Branković Lazić, Ivana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | International 57th Meat Industry Conference, Meat and Meat Products - Perspectives of Sustainable Production, Belgrade, 10 - 12. June 2013 | Издавач: | Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-07-5![]() ![]() |
Колација: | str. 235-238 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3853 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193091 |
Пројекат: | Смањивање садржаја натријума у производима од меса - технолошке могућности, карактеристике квалитета и здравствени аспекти | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |