Резултати

еНаука >  Резултати >  Techno-functional properties of three dietary fibers used in the meat processing industry
Назив: Techno-functional properties of three dietary fibers used in the meat processing industry
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Mujović, Milo; Stajić, Slaviša  ; Petričević, Maja  ; Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  ; Stanojković, Aleksandar  
Година: 2021
Публикација: 13th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production, October 6-8
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-77-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 252-262
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/779
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194127
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца