Резултати

еНаука >  Резултати >  Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solution-mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product
Назив: Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solution-mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Lazarević, Jasmina  ; Lević, Ljubinko ; Šimurina, Olivera  
Година: 2013
Публикација: International conference Sustainable Postharvest And Food Technologies – INOPTEP 2011 (3; Vrnjačka Banja; 2013 )
Издавач: Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 270-270
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/195093
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.