Резултати
еНаука >
Резултати >
Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solution-mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product
Назив: | Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solution-mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product | Аутори: | Cvetković, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Ćurčić, Biljana ; Nićetin, Milica ; Lazarević, Jasmina ; Lević, Ljubinko ; Šimurina, Olivera | Година: | 2013 | Публикација: | International conference Sustainable Postharvest And Food Technologies – INOPTEP 2011 (3; Vrnjačka Banja; 2013 ) | Издавач: | Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 270-270 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/195093 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.