Резултати
еНаука >
Резултати >
Suitability of thiobarbituric acid method for assessing lipid oxidation in pork, osmotically dehydrated in sugar beet molasses
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Suitability of thiobarbituric acid method for assessing lipid oxidation in pork, osmotically dehydrated in sugar beet molasses | Аутори: | Pavlović, Mirjana; Mitić-Ćulafić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8![]() ![]() |
Колација: | str. 507-512 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84961333372 | URI: | http://cefood2012.rs/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197023 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/250 http://cefood2012.rs https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/572 |
URL: | http://cefood2012.rs/ http://cefood2012.rs |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.