Резултати

еНаука >  Резултати >  Suitability of thiobarbituric acid method for assessing lipid oxidation in pork, osmotically dehydrated in sugar beet molasses
Назив: Suitability of thiobarbituric acid method for assessing lipid oxidation in pork, osmotically dehydrated in sugar beet molasses
Аутори: Pavlović, Mirjana; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Mandić, Mina  ; Šuput, Danijela  ; Ostojić, Sanja  ; Pezo, Lato  ; Lević, Ljubinko 
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 507-512
Scopus-ID: 2-s2.0-84961333372
URI: http://cefood2012.rs/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197023
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/250
http://cefood2012.rs
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/572
URL: http://cefood2012.rs/
http://cefood2012.rs
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.