Резултати
еНаука >
Резултати >
Modeling and optimization of red currants vacuum drying process by response surface methodology (RSM)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Modeling and optimization of red currants vacuum drying process by response surface methodology (RSM) | Аутори: | Šumić, Zdravko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 203 str. 465-475 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2016.02.109 | WoS-ID: | 000371393900059 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84958530630 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4595 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197815 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.