Резултати

еНаука >  Резултати >  Modeling and optimization of red currants vacuum drying process by response surface methodology (RSM)
Назив: Modeling and optimization of red currants vacuum drying process by response surface methodology (RSM)
Аутори: Šumić, Zdravko  ; Vakula, Anita  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Čakarević, Jelena  ; Vitas, Jasmina  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2016
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 203 str. 465-475
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.02.109
WoS-ID: 000371393900059
Scopus-ID: 2-s2.0-84958530630
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4595
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197815
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

117
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
88
OpenCitations
107
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.