Резултати

еНаука >  Резултати >  Acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural in thermally treated non-wheat flours and respective breads
Назив: Acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural in thermally treated non-wheat flours and respective breads
Аутори: Ciesarová, Zuzana; Kukurová, Kristína; Torbica, Aleksandra  ; Belović, Miona  ; Horváthová, Jana; Daško, Ľubomír; Jelemenská, Viera
Година: 2021
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 365 str. 130491-130491
DOI: 10.1016/j.foodchem.2021.130491
WoS-ID: 000687703100019
Scopus-ID: 2-s2.0-85109183515
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197964
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

25
SCOPUSTM
6
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.